Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Schiphol Taxi Zoetermeer

Express Taxi, Lokaal en lange afstand Taxi Service

Op zoek naar een Schiphol taxi vanuit Zoetermeer? Express Taxi Service biedt sinds 2011 betrouwbare vervoersoplossingen, inclusief luchthaventransfers tussen Zoetermeer en Schiphol Airport. Onze reputatie voor uitmuntende service is ongeëvenaard, wat ons de topkeuze maakt voor iedereen die een Schiphol taxi Zoetermeer nodig heeft.

Bij Express Taxi bent u verzekerd van een vlotte en veilige rit naar Schiphol Airport. Ons moderne wagenpark en onze professionele chauffeurs garanderen een service van topkwaliteit. Voor een zorgeloze en comfortabele reis, boek uw Schiphol taxi Zoetermeer online en verzeker uzelf van betrouwbaar vervoer.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Den Haag en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Zoetermeer

  • Schiphol Airport €90
  • Rotterdam €85
  • Amsterdam €140
  • Eindhoven Airport €270
  • Brussels Airport €310

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

  • Geen bagagetoeslag
  • Geen wachttarief
  • Geen nachttoeslag
  • Geen vervelende verrassingen

 

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Luchthavenvervoer

Express Taxi verzorgt taxivervoer van en naar verschillende luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Meer dan 80% van onze ritten vinden plaats van of naar de bekende luchthavens in Nederland zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Schiphol Taxi Zoetermeer

Taxi versus lang parkeren

Overweegt u lang parkeren? Geniet van zorgeloos reizen en gemoedsrust. Hier leest u meer over het vergelijken van de twee diensten (taxi en lang parkeren).


Stay in the loop