Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Rotterdam en ver daarbuiten

Taxi in Rotterdam: Van Zakelijke Afspraken tot Luchthavenvervoer

Op zoek naar een taxi in Rotterdam? Express Taxi Service biedt sinds 2011 betrouwbare vervoersoplossingen, zoals luchthaventransfers, zakelijk vervoer en langeafstandsdiensten, direct vanuit Rotterdam.

Onze status als nummer 1 op TripAdvisor voor drie opeenvolgende jaren benadrukt onze toewijding aan uitmuntende service, waardoor wij de eerste keuze zijn voor iedereen die een taxi in Rotterdam nodig heeft.

Gecertificeerde Chauffeurs

Onze Professionele en Gecertificeerde Chauffeurs voor Veilige en Betrouwbare Taxidiensten. Vertrouw op hun Vriendelijkheid, Deskundigheid en Uitgebreide Ervaring voor een Aangename Reiservaring.

Express Taxi Service

Wij horen graag uw feedback

Onze Taxi Service is al drie jaar op rij door TripAdvisor uitgeroepen tot de beste taxiservice in Rotterdam.

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We horen graag wat u van ons vindt! Bekijk de beoordelingen van eerdere klanten om te zien waarom onze service zo goed beoordeeld wordt.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Flexibele en Luxe Taxi-opties voor Elke Groepsgrootte

Bij Express Taxi bieden we een vaste tarief taxiservice, ideaal voor uw reis van Rotterdam naar Schiphol Airport of omgekeerd. Onze tarieven zijn gebaseerd op het door u gekozen voertuigtype, zonder verborgen kosten.

  • Voor een comfortabele rit biedt onze Mercedes-Benz Sedan plaats aan maximaal 4 passagiers en is beschikbaar voor 140 euro. Dit voertuig is perfect voor kleinere groepen of zakenreizen, met ruimte voor 2 koffers en 2 stuks handbagage.
  • De Mercedes E-Class Estate, voor 145 euro, is ideaal voor diegenen met extra bagage. Het biedt plaats aan 4 passagiers, 4 koffers en 2 stuks handbagage, perfect voor gezinnen of kleine groepen.
  • Voor grotere groepen of maximale comfort, is onze Mercedes-Benz V-Class de beste keuze voor 185 euro. Met ruimte voor 7 passagiers, 5 koffers en 5 stuks handbagage, biedt het zowel luxe als gemak.

Kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past en geniet van een zorgeloze rit tussen Rotterdam en Schiphol Airport met Express Taxi.

Betaalmogelijkheden

Je kunt veilig online betalen voor aankomst, met behulp van verschillende betaalmethoden. Alternatief kun je betalen met een kaart of contant aan de chauffeur.

Taxiprijzen van/naar Rotterdam.

Aanbieding: Voordelige Taxi in Rotterdam naar Schiphol Airport

Rotterdam naar Schiphol Airport Taxi voor maar €140!

Alleen geldig voor Rotterdam en omringende steden:  Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Prins Alexander en Berkel en Rodenrijs.

Flexibiliteit met Gratis Annulering

Bij Express Taxi begrijpen we dat plannen kunnen veranderen. Profiteer van onze gratis annuleringsmogelijkheden voor online reserveringen. Flexibiliteit staat centraal in onze dienstverlening, zodat u zonder zorgen kunt boeken.

 

 

Eenvoudig Online Boeken en Beheren

Beheer uw reis eenvoudig online met Express Taxi. Gebruik de link in uw bevestigingse-mail om uw boeking te beheren.

WIL JE EEN TAXI IN ROTTERDAM CS BESTELLEN?

Reist u lekker met de trein maar toch een taxi nodig van of naar Rotterdam CS  waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Express Taxi zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Rotterdam Centraal Station komt.

taxi in rotterdam Centraal


Stay in the loop