Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Privétours door heel Nederland

Uitstekende reputatie voor het verlenen van topkwaliteit privétours door heel Nederland

Bij Express Taxi Service zijn we trots op onze uitstekende reputatie voor het verlenen van topkwaliteit privétours door heel Nederland. Of u nu wilt genieten van de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen of musea, wij hebben het voor u. Onze ervaren chauffeurs zijn goed op de hoogte van alle beste bezienswaardigheden en zullen graag een tour op maat voor u samenstellen.

Een van de dingen die ons onderscheiden van andere taxibedrijven is onze luxe auto’s. Wij begrijpen dat wanneer u op tour bent, u in stijl wilt reizen en dat is precies wat wij bieden. Onze vloot aan auto’s is keurig onderhouden en bevat alleen de beste voertuigen, zodat uw rit comfortabel en aangenaam is.

Wij bieden ook taxihuur per uur tegen een vast uurtarief, waardoor het eenvoudig is om uw tour en budget te plannen. Of u nu op zoek bent naar een shuttle service voor uw gasten of een taxi alleen voor u en uw groep, wij zorgen voor u. Onze chauffeurservice voor Den Haag en de omgeving is in het bijzonder populair voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of partijen.

booking

Een taxi huren op uurbasis tegen een vast uurtarief

Onze chauffeurs zijn professioneel en servicegericht, altijd gekleed in hun uniform en in staat om Nederlands en Engels te communiceren. Wij hebben ook een aantal voertuigopties beschikbaar, van reguliere taxi’s die 1-4 passagiers vervoeren tot minibussen die 5-8 passagiers vervoeren. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om groepen van alle groottes te accommoderen en ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel samen kan reizen.

Bij Express Taxi Service zijn wij toegewijd aan het verlenen van onze klanten de best mogelijke ervaring. Of u nu wilt genieten van Nederland in stijl of een betrouwbare en comfortabele rit naar uw bestemming nodig heeft, wij zijn hier om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw tour of taxi te boeken en ontdek alles wat dit prachtige land te bieden heeft.

Mercedes-Benz Sedan

65 per uur
 • 4 Passagiers
 • 2 Koffers
 • 2 Handbagage

Mercedes-Benz Station

70 per uur
 • 4 Passagiers
 • 4 Koffers
 • 2 Handbagage

Mercedes-Benz V Klasse

95 per uur
 • 7 Passagiers
 • 5 Koffers
 • 5 Handbagage

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxi Den Haag

BEHEER JE BOEKING ONLINE

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

PERSOONLIJKE SERVICE

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

PRIVATE CHAUFFEURS IN NEDERLAND

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen. Enkele van de populairste tours zijn:

 • Een tour langs de beroemde Nederlandse windmolens, waarbij u meer zult leren over de geschiedenis van deze iconische gebouwen en ze in actie zult zien.
 • Een tour langs de tulpenvelden, waarbij u de levendige kleuren van de tulpen in volle bloei zult zien en meer zult leren over de geschiedenis van de tulpenkweek in Nederland.
 • Een tour langs de klompenfabrieken, waarbij u zult zien hoe traditionele houten klompen worden gemaakt en meer zult leren over de geschiedenis van dit Nederlandse ambacht.
 • Een tour langs de kaasboerderijen, waarbij u zult leren over de verschillende soorten kaas die in Nederland worden gemaakt en sommige heerlijke lokale variëteiten zult proeven.

Ongeacht welke soort tour u kiest, u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent bij Express Taxi Service. Onze ervaren chauffeurs zijn deskundig en vriendelijk, en onze luxe auto’s zorgen ervoor dat uw rit comfortabel en aangenaam is. Boek vandaag nog uw tour en ontdek alles wat Nederland te bieden heeft!

taxi den haag
taxi den haag

Wij horen graag uw feedback

Hier bij Express Taxi waren we helemaal weg van het nieuws dat “Onze Schiphol Taxi Service” op nummer 1 staat in de Top Taxi Service ervaringen in Den Haag in 2022.
Wat een geweldige onderscheiding voor ons bedrijf en ons team.  Kwaliteit staat centraal in het werk van Express Taxi.
Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt! bekijk de beoordelingen van onze eerdere klanten voor onze hoog aangeschreven Schiphol Taxi Service.

Loading...