Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Uw Betaalopties bij Express Taxi

Wij bieden een breed scala aan betaalopties om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of u nu in de taxi zit of uw rit vooraf online reserveert, bij ons kunt u altijd op een veilige en handige manier betalen.

  • Contant in de taxi: Voor wie de voorkeur geeft aan traditionele betaalmethoden, accepteren we contante betalingen direct aan de chauffeur.
  • Pinnen in de taxi: Veilig en snel betalen met uw pinpas.
  • Creditcard: Zowel in de taxi als online accepteren we Visa Card, Mastercard, en V-Pay voor uw gemak.
  • iDeal: Ideaal voor wie online reserveert en direct via de bank wil betalen.
Express Taxi betalings

Speciaal voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op rekening te rijden. Vermeld dit alstublieft tijdens het reserveren, zodat we alles vlot voor u kunnen organiseren. Uw bedrijf ontvangt dan achteraf een gedetailleerde factuur van ons.

Let op: Voor ritten die beginnen op een luchthaven, vragen we u vriendelijk om gebruik te maken van onze online betaalmethoden. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw boeking. Zo bent u altijd verzekerd van een zorgeloze start van uw reis.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop