Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Zakelijk Taxivervoer op Maat

Zakelijk Vervoer in Stijl met Express Taxi Service

Bij Express Taxi begrijpen we de complexiteit en uitdagingen van het beheren van zakelijke reisarrangementen, oftewel zakelijk taxivervoer. Met jarenlange ervaring in het regelen van vervoer voor zakelijke teams bij evenementen in de Randstad, zijn we een vertrouwde partner geworden voor grote organisaties, waaronder Royal Dutch Shell, Worldforum, het Internationaal Strafhof (ICC) en KPN in Den Haag, maar ook voor prominente locaties als RAI Amsterdam en Rotterdam Ahoy.

Onze speciale zakelijke transportdiensten zijn ontworpen om uw reisbeheerproces te stroomlijnen, waardoor efficiëntie, comfort en naleving van uw zakelijke reisbeleid worden gegarandeerd.

Gecertificeerde Chauffeurs

Onze Professionele en Gecertificeerde Chauffeurs voor Veilige en Betrouwbare Taxidiensten. Vertrouw op hun Vriendelijkheid, Deskundigheid en Uitgebreide Ervaring voor een Aangename Reiservaring.

Express Taxi service

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Zakelijk Taxivervoer: Ervaar Luxe en Comfort voor Zakelijke Reizen

Bij Express Taxi Service kiezen voor zakelijk taxivervoer betekent opteren voor ongekende luxe en comfort. Onze vloot beschikt over stijlvolle voertuigen uit de E-Klasse, S-Klasse en V-Klasse van Mercedes, elk zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van de zakelijke en VIP-reiziger te voldoen. Deze voertuigen zijn voorzien van alle moderne gemakken, ontworpen om elke reis zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken, zodat u zich volledig op uw zakelijke activiteiten kunt concentreren.

Taxi Prive Tour

Ontdek Onze Stadstaxi Services

Voor al uw lokale reisbehoeften biedt Express Taxi efficiënte en betrouwbare stadstaxi services. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u moeiteloos en op tijd uw bestemming bereikt.

Bekijk onze andere diensten voor meer informatie over luchthaventransfers, privétours, groepsvervoer en meer.Stay in the loop