Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Schiphol Taxi in Den Haag

Trusted Excellence: Uw betrouwbare Schiphol Taxi in Den Haag

Express Taxi is uw eerste keus voor hoogwaardige taxidiensten in Den Haag en omstreken. Sinds onze oprichting in 2011 bieden we topklasse vervoersoplossingen, met speciale aandacht voor onze Schiphol Airport Taxi services.

Of het nu gaat om langeafstandsvervoer, zakelijke reizen of de meest betrouwbare Schiphol Taxi in Den Haag, bij ons kunt u rekenen op een service van ongekende kwaliteit.

Schiphol Taxi - Den Haag

85
 • GRATIS ANNULEREN

VASTE TARIEVEN

Een taxi bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt, U betaalt bij ons geen voorrijkosten

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

24/7 SERVICE

Onze taxiservice is dag en nacht beschikbaar. Altijd een betrouwbare taxi klaar, waar en wanneer je die ook nodig hebt.

Voorspelbare Prijzen met Vaste Tarieven

Kies voor duidelijkheid en comfort met de vaste tarieven van Express Taxi voor je Schiphol Taxi in Den Haag. Bij ons geen verborgen kosten of laatste-moment verrassingen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt, waardoor je reis net zo ontspannen begint als het eindigt.

Online reserveren betekent dat je jouw rit kan betalen via iDeal. Een andere optie is contant betalen: dit doe je in de auto aan de chauffeur. Hierdoor heb je verschillende mogelijkheden; je kunt zelf bepalen wat jij prettig vindt. Bij Express Taxi doen we er alles aan om het voor jou zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Wij horen graag uw feedback

Express Taxi Service is een betrouwbare lokaal taxibedrijf gevestigd in Den Haag. onze eersteklas service is duidelijk te zien in ons 5-sterrenbeoordelingen.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

Taxi versus lang parkeren

Overweegt u lang parkeren? Geniet van zorgeloos reizen en gemoedsrust. Hier leest u meer over het vergelijken van de twee diensten (taxi en lang parkeren).

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Den Haag en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Taxi prijzen van / naar Den Haag

 • Schiphol Airport €85
 • Rotterdam €85
 • Amsterdam €130
 • Eindhoven Airport €270
 • Brussels Airport €310

Boek snel en gemakkelijk met Schiphol Taxi Den Haag.

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Ontdek het gemak van boeken bij Schiphol Taxi Den Haag. Het proces is duidelijk en rechttoe rechtaan: selecteer je rit, en wij zorgen voor de rest.

Wij controleren de details en bevestigen je boeking via e-mail en sms. Wanneer je chauffeur is toegewezen, ontvang je alle nodige informatie over de chauffeur en de taxi.

Mocht je plannen onverwacht wijzigen, dan kun je met slechts enkele klikken je boeking aanpassen of annuleren. Kies voor Express Taxi Den Haag voor een zorgeloze boekingservaring, waarbij comfort en gemak voorop staan.

Als ik op Schiphol aankom, waar word ik dan opgewacht?

 • Zorg dat u altijd uw volledige vluchtnummer doorgeeft.
 • Vul het correcte mobiele nummer in (eventueel met landcode).
 • 10-15 min nadat u geland bent neemt uw chauffeur contact op.
 • U heeft dan de naam, het mobiele nummer, voertuigtype en nummerbord van uw taxi.
 • De chauffeur spreekt met u af bij vertrekhal 2 (boven) deur F.

Een taxi van Den Haag naar Schiphol kunt u al reserveren voor een speciale vaste prijs vanaf €85. Deze gereduceerde prijs is echter alleen geldig als de taxi minimaal 8 uur van tevoren wordt geboekt. Het is dus aan te raden om vooruit te plannen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

Het is altijd goed om voldoende tijd te nemen voor je vlucht. Voor Europese bestemmingen is het aan te raden om minstens 2 uur voor het vertrek op Schiphol te zijn. Als je naar een bestemming buiten Europa vliegt, is het verstandig om tenminste 3 uur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd voor alle procedures op de luchthaven.

Om goedkoop op Schiphol te komen, is onze taxi met vast tarief ideaal. Het biedt een duidelijk voordeel ten opzichte van openbaar vervoer door een gegarandeerde prijs zonder verrassingen en het gemak van een deur-tot-deur service. Bovendien zorgt vooraf boeken voor een betrouwbare en zorgeloze reiservaring.

 

Op Schiphol zijn de eind juli en begin augustus de piekperioden qua drukte. Om lange wachttijden te vermijden, is het aan te raden je vlucht te plannen op een minder druk moment. Het is ook mogelijk om vooraf online in te checken en een specifiek tijdstip te reserveren voor de veiligheidscontrole op Schiphol.

Onze Ophaal-service houdt in dat wij je vlucht kunnen volgen en je ophaaltijd automatisch aan kunnen passen, als je bij het boeken je vluchtnummer doorgeeft.Stay in the loop