Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Zoetermeer

Express Taxi Zoetermeer: Uw Betrouwbare Taxi Service

Met meer dan 12 jaar ervaring is Express Taxi in Zoetermeer een bekende naam voor betrouwbare en kwalitatieve taxiservices. We zijn gespecialiseerd in vervoer naar de luchthaven en lange afstanden, wat ons uitstekende beoordelingen en tevreden klanten heeft opgeleverd.

 

Exclusieve Schiphol Airport Taxi Service

Ontdek het comfort van onze exclusieve Schiphol Airport Taxi Service in Zoetermeer. Voor slechts €90 bieden wij een stijlvolle en betrouwbare rit naar Schiphol. Vermijd de ongemakken van openbaar vervoer en Uber, en reis direct van deur tot deur met Express Taxi in Zoetermeer.

 

Voordelen van Onze Schiphol Airport Taxi:

Geniet van een vaste prijs van slechts €90 voor uw rit naar Schiphol. Geen verrassingen of extra kosten. Ervaren chauffeurs zorgen voor een comfortabele en betrouwbare reis, waarbij u lange wachttijden en ongemakken van openbaar vervoer vermijdt.in

Zakelijk Reizen met Express Taxi

Voor zakelijke reizen biedt Express Taxi in Zoetermeer professionele transportoplossingen. Betrouwbaar en op tijd, perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Wij horen graag uw feedback

Luchthavenvervoer? Wij regelen het!

Reserveer uw taxi in Zoetermeer voor luchthaventransfers naar alle vooraanstaande luchthavens in Nederland. Wanneer u vanuit steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht vertrekt, biedt onze taxi in Zoetermeer een zorgeloze manier om elke grote luchthaven te bereiken, door de behoefte aan openbaar vervoer of het zoeken naar parkeerplaatsen weg te nemen.

 • Vaste Tarieven: Profiteer van transparante, vooraf bepaalde prijzen voor uw luchthaventransfer, met de zekerheid dat druk verkeer uw kosten niet zal verhogen.
 • Comfort en Minder Stress: Geniet van een ontspannen rit in comfort, waarbij de zorgen over verkeer en het halen van uw vlucht worden weggenomen.
  • Flexibiliteit en Beschikbaarheid: Onze taxiservice in Zoetermeer is flexibel en altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor zowel vroege ochtendvluchten als late avondvluchten.
  • Professionele Chauffeurs: Ervaar een veilige en punctuele aankomst bij de luchthaven, met chauffeurs die expert zijn in het vinden van de beste routes.

Kies voor onze taxiservice in Zoetermeer voor een vlekkeloze start of afsluiting van uw reis, waarbij gemak, betrouwbaarheid en comfort voorop staan.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

 Schiphol - Zoetermeer

Tarieven per Taxi (1 t/m 4 Personen)
115
90 Vaste Prijs
 • Vaste Schiphol Tarieven
 • Beheer je boeking online
 • Gratis annuleren

Ontdek Zoetermeer met Express Taxi: Jouw Toonaangevende Vervoerskeuze

Welkom bij Express Taxi Zoetermeer, waar jouw reis onze prioriteit is. Als toonaangevende taxiservice breiden we onze toewijding aan betrouwbaarheid, professionaliteit en comfort uit naar de bruisende stad Zoetermeer.

Modern Vervoer voor Elke Gelegenheid

Met een moderne vloot en ervaren chauffeurs bieden we naadloos vervoer voor lokale behoeften, luchthaventransfers en meer.

Vaste Prijzen voor Transparantie

Onze vaste prijzen zorgen voor transparantie en elimineren verrassingen voor onze gewaardeerde klanten. Kies voor Express Taxi Zoetermeer voor stressvrij reizen, of je nu het iconische Panorama Mesdag ontdekt of een rit naar Schiphol Airport nodig hebt.

Express Taxi prijzen van / naar Zoetermeer

 • Schiphol Airport €90
 • Rotterdam Airport €95
 • Eindhoven Airport €257
 • Brussels Airport €340
 • Rotterdam (stad) €115
 • Amsterdam €136
 • Utrecht €140

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

schiphol taxi payment

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Kies voor gemak en betrouwbaarheid met Express Taxi

 • Boek Gemakkelijk: Selecteer je rit, boeking via website, directe bevestiging per e-mail en SMS.
 • Chauffeur Toegewezen: Informatie over chauffeur en taxi wordt verstrekt.
 • Flexibele Wijzigingen: Mogelijkheid om boeking eenvoudig aan te passen of te annuleren.
 • Ontmoet je Chauffeur: Stap in voor een comfortabele rit.
Rotterdam taxi- Eindhoven Airport

Zoetermeer - Eindhoven Airport

Een privé taxi van Zoetermeer naar Eindhoven €255

Den Haag, Rotterdam - Brussels Airport

Zoetermeer - Brussels Airport

Een privé taxi van Zoetermeer naar Brussels €335

Den Haag - Schiphol Airport Taxi

Zoetermeer - Schiphol Airport

Een privé taxi van Zoetermeer naar Schiphol AMS €90Stay in the loop