Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Schiphol Taxi in Delft

Trusted Excellence: Uw betrouwbare Schiphol Taxi in Delft

Express Taxi Service is een betrouwbare lokaal taxibedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn sinds 2011 actief en hebben ons gespecialiseerd in luchthavenvervoer en taxi’s voor lange afstanden. onze eersteklas service is duidelijk te zien in ons 5-sterrenbeoordelingen.

Wij staan bekend om onze professionele en vriendelijke chauffeurs, die altijd op tijd aanwezig zijn om u met Schiphol Taxi in Delft naar uw bestemming te brengen. Onze voertuigen zijn altijd schoon en comfortabel, zodat u zich tijdens de rit helemaal op uw gemak kunt voelen.

Voorspelbare Prijzen met Vaste Tarieven

U kunt een taxi in Delft altijd het beste van te voren bestellen. Gaat u op vakantie en naar Schiphol dan kan de taxi naar Schiphol al besteld worden zodra u de tickets in huis heeft. Annuleren is toch gratis tot de avond van vertrek, en u weet zeker dat er op de afgesproken datum een taxi bij u in Delft voor de deur staat.
U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Een taxi van Delft naar Schiphol Luchthaven kost €95, Dit is het vaste netto-tarief, er komen geen andere kosten bij.geen nachttarieven,  geen extra kosten voor bagage. altijd Prive vervoer (Geen deeltaxi).
U kunt hier meteen boeken van Delft naar Schiphol via Online Reserveren of Bel: 070 260 1445.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

Taxi versus lang parkeren

Express Schiphol Taxi in Delft

Overweegt u lang parkeren? Geniet van zorgeloos reizen en gemoedsrust. Hier leest u meer over het vergelijken van de twee diensten (taxi en lang parkeren).

Altijd een laag tarief en gratis annulerenen

Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor een Schipholtaxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week!
In tegenstelling tot de onvoorspelbare kosten bij een reguliere taxistandplaats, waar u pas aan het eind van uw rit de prijs ziet en extra kunt betalen bij vertragingen zoals files, biedt Schiphol Taxi Delft een transparante en voordelige oplossing.

Onze Schiphol taxi service is er speciaal voor inwoners van Delft en omstreken, voor zowel individuen als groepen, met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Taxi prijzen van / naar Delft

  • Schiphol Airport €95
  • Rotterdam €70
  • Amsterdam €130
  • Eindhoven Airport €220
  • Brussels Airport €245

Boek snel en gemakkelijk met Express Taxi

Boek snel en gemakkelijk met Schiphol Taxi in Delft. Ontdek het gemak van boeken bij Express Taxi.

Het proces is duidelijk en rechttoe rechtaan: selecteer je rit, en wij zorgen voor de rest. Wij controleren de details en bevestigen je boeking via e-mail en sms.

Wanneer je chauffeur is toegewezen, ontvang je alle nodige informatie over de chauffeur en de taxi.

Mocht je plannen onverwacht wijzigen, dan kun je met slechts enkele klikken je boeking aanpassen of annuleren.

Kies voor Express Taxi voor een zorgeloze boekingservaring, waarbij comfort en gemak voorop staan.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Express Schiphol Taxi Delft

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Delft, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Delft en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop