Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Superhandige!

Of je nu je reservering wilt afzeggen, je ophaaldatum, het type voertuig of de gegevens van de passagiers wilt aanpassen, wij staan klaar om je te helpen. Reserveringen die online zijn gemaakt, kunnen alleen online worden geannuleerd of gewijzigd door te klikken op de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

Je kunt wijzigingen aanbrengen in je boeking tot (3) uur voor de geplande ophaaltijd.

Je kunt de rit annuleren tot 3 uur voor de afgesproken ophaaltijd. Betaalde bedragen worden volledig (minus transactiekosten) terugbetaald binnen 7 dagen na annulering, zoals aangegeven in de algemene voorwaarden.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop