Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxidiensten

Express Taxi: Jouw Partner voor Luchthavenvervoer, Zakelijk Vervoer en Meer

Op zoek naar een taxidienst die exact aansluit bij jouw specifieke behoeften? Express Taxi staat klaar om je te voorzien van een breed scala aan taxidiensten, elk aangeboden met een vooraf vastgestelde prijs om verrassingen te voorkomen. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van de veelzijdige services die wij bieden, zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken voor jouw situatie.

Luchthavenvervoer: Begin je reis ontspannen met onze luchthaventransfers. Wij zorgen ervoor dat je op tijd en comfortabel bij de luchthaven arriveert, klaar voor je vlucht.

Taxibusje: Ideaal voor grotere groepen of wanneer je extra bagageruimte nodig hebt. Ons taxibusje biedt ruimte en comfort voor iedereen.

Langeafstandstaxi: Moet je een lange afstand afleggen? Onze langeafstandstaxiservice is de perfecte oplossing voor reizen over grotere afstanden, waarbij comfort voorop staat.

Privétours: Ontdek de omgeving met onze privétours. Een persoonlijke chauffeur brengt je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden, geheel aangepast aan jouw wensen.

Chauffeurservice: Heb je behoefte aan een professionele chauffeur voor jouw eigen voertuig? Onze chauffeurservice biedt de oplossing. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit, waarbij jij kunt ontspannen of werken.

Zakelijk vervoer: Express Taxi biedt ook zakelijk vervoer aan. Of het nu gaat om vervoer naar vergaderingen, luchthavens of een zakelijk evenement, wij zorgen ervoor dat je representatief en punctueel arriveert.

Ben je op zoek naar een taxiservice die niet in bovenstaand overzicht staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee om een oplossing op maat te bieden. Bij Express Taxi staat jouw tevredenheid centraal, en we streven ernaar om elke rit zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

Boek nu je taxi!

Een vaste prijs voor je taxi
Boek een taxi tegen een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf.
Veilig van deur tot deur
Onze chauffeurs rijden veilig en kiezen steeds de snelste route.
Vriendelijke chauffeurs
Onze chauffeurs zijn professioneel, kennen de weg, en zorgen voor een aangename reis.

Ophaalprocedure luchthaven Schiphol

Geef altijd uw volledige vluchtnummer en een correct mobiel nummer met landcode door. Uw chauffeur contacteert u 15-20 minuten na landing en geeft de taxi details. Er wordt afgesproken bij vertrekhal 2, deur F.

De kosten variëren afhankelijk van de bestemming; Van luchthaven Schiphol naar Den Haag is het bijvoorbeeld € 85. De prijzen zijn vast, zonder verborgen kosten.

Ja, het vooraf boeken van een betrouwbare Schiphol Airport Taxi zorgt voor een stressvrije reis en elimineert het gedoe met het vinden van vervoer bij aankomst.

Ja, onze tarieven zijn inderdaad goedkoper dan die van Uber, vooral tijdens de spitsuren. Dit komt doordat we vaste tarieven hanteren die niet fluctueren met de vraag, in tegenstelling tot de dynamische prijsstelling van Uber.

Ja, je kunt online vooraf betalen met verschillende methoden of direct bij de chauffeur met een kaart of contant, wat flexibiliteit en gemak biedt voor reizigers.

 

 

 

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxidiensten


Stay in the loop