Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Wateringen

Taxi Wateringen - Uw Partner in Exclusief Vervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor vervoer in Wateringen en omstreken? Uw zoektocht eindigt hier! Express Taxi Service verwelkomt u met een unieke en voortreffelijke taxidienst. Waar uw bestemming ook is, wij garanderen een veilige en comfortabele reis van deur tot deur. Reserveer vandaag nog uw exclusieve taxi in Wateringen via onze gebruiksvriendelijke website en ervaar de moeiteloze luxe van onze eersteklas service.

GRATIS ANNULEREN

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden wij u de flexibiliteit van gratis annuleren. Geen kosten als uw plannen onverhoopt wijzigen. Bij Express Taxi Service zetten we uw gemak voorop.

Express Taxi Service

Vervoer in Wateringen voor een vooraf afgesproken vaste prijs

Verlangt u naar comfortabel vervoer, aangepast aan uw behoeften? Express Taxi Service brengt u naar uw bestemming, zonder gedoe bij het boeken. Het reserveren van uw taxi in Wateringen is een fluitje van een cent met ons efficiënte reserveringssysteem op de website. En het beste deel? Wij hanteren transparante vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

AIRPORT SERVICE

Reist u voor vakantie of zaken naar Wateringen? Laat Express Taxi u ophalen op de luchthaven! Wij brengen u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend.

PRIVÉ TOURS

U kunt ook uw privétour boeken met Express Taxi! ontdek de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen, musea en nog veel meer. Er is zoveel te ontdekken in dit kleine land. Plaatsen als Delft, Den Haag, de Deltawerken, Rotterdam en oude vissersdorpjes als Volendam en Marken.

PRIVE CHAUFFUER

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Wateringen en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen. Express Taxi adviseert u uitgebreid over elke aanvraag en stemt alle details met u af.

Betaalmogelijkheden

Je kunt veilig online betalen voor aankomst, met behulp van verschillende betaalmethoden. Alternatief kun je betalen met een kaart of contant aan de chauffeur.

Aanbieding: Voordelige Taxi van Wateringen naar Schiphol Airport

Wateringen naar Schiphol Airport Taxi voor slechts €85!

Geniet van een comfortabele en stijlvolle reis zonder dat het een aanslag pleegt op je portemonnee. Zorg ervoor dat je minimaal 8 uur van tevoren boekt om van deze aanbieding te profiteren. Onze vriendelijke chauffeurs staan paraat om je op te halen. Twijfel niet langer en reserveer nu voor een ontspannen rit naar de luchthaven!

Flexibel Beheer van Uw Online Reservering

Bij Express Taxi Wateringen geloven we in flexibiliteit. Beheer eenvoudig uw online reservering via de link in de bevestigingse-mail. Wij passen ons aan uw behoeften aan en maken reizen zo gemakkelijk mogelijk.

Punctualiteit Gegarandeerd

Bij Express Taxi Wateringen zetten we in op absolute punctualiteit. Onze toegewijde chauffeurs begrijpen het belang van op tijd aankomen op uw bestemming. Kies voor onze diensten en geniet van een zorgeloze en stipte reis in en rondom Wateringen.

Express Taxi Den Haag

Schiphol Airport Taxi: Van Luxe Sedans tot Ruime V-Klasse

Bij Express Taxi bieden we een betrouwbare Schiphol Airport taxi service met vaste tarieven voor uw reis van en naar Wateringen. Geniet van een heldere prijsstructuur zonder verborgen kosten, perfect afgestemd op uw specifieke vervoersbehoeften.

Onze voertuigcategorieën zijn als volgt:

 • Mercedes-Benz Sedan:

  • Tarief: 85 euro
  • Capaciteit: 4 passagiers, 2 koffers, 2 handbagages
  • Ideaal voor: kleinere groepen of zakenreizen
 • Mercedes E-Class Estate:

  • Tarief: 90 euro
  • Capaciteit: 4 passagiers, 4 koffers, 2 handbagages
  • Ideaal voor: reizigers met extra bagage, gezinnen of kleine groepen
 • Mercedes-Benz V-Class:

  • Tarief: 130 euro
  • Capaciteit: 7 passagiers, 5 koffers, 5 handbagages
  • Ideaal voor: grotere groepen of voor degenen die maximale comfort wensen

Kies het voertuig dat het beste aansluit bij uw transportbehoeften en ervaar een naadloze en comfortabele Schiphol Airport taxi service van Express Taxi. Of u nu op zoek bent naar luxe of eenvoud, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Klanttevredenheid met 5-Sterren Beoordelingen

Sinds 2011 bouwt Express Taxi Wateringen aan een uitstekende reputatie met 5-sterren beoordelingen. Onze klanten waarderen niet alleen onze punctualiteit maar ook de vriendelijkheid en professionaliteit van onze chauffeurs.Stay in the loop