Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Voorburg

Luchthavenspecialist voor Zorgeloos Reizen

Of u nu vanuit Voorburg naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of een andere luchthaven reist, Express Taxi is uw betrouwbare luchthavenspecialist. Punctualiteit en comfort zijn gegarandeerd voor een stressvrije start of landing.

Transparante Tarieven voor Uw Gemak

Bij Express Taxi Voorburg geloven we in duidelijkheid en transparantie als het gaat om de kosten van uw taxi. Onze tarieven zijn eerlijk en vastgesteld, zonder verrassingen achteraf. Wij begrijpen het belang van vooraf weten wat u kunt verwachten, zodat u zich kunt concentreren op uw reis en niet op de kosten.

Wij horen graag uw feedback

Boek Nu Uw Taxi in Voorburg

Of u nu een lokale taxi in Voorburg nodig heeft, naar de luchthaven reist of de regio wilt verkennen, Express Taxi staat voor u klaar. Boek nu uw taxi en ervaar de betrouwbaarheid, flexibiliteit en het gemak van onze diensten. Wij zijn uw partner voor zorgeloos reizen in Voorburg.

Flexibel en Gratis Annuleren

begrijpen we dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden wij gratis annulering voor online reserveringen. Wij zijn van mening dat reizen flexibel en stressvrij moet zijn. Boek met ons en pas uw plannen aan zonder extra kosten.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

 Schiphol - Voorburg

Tarieven per Taxi (1 t/m 4 Personen)
130
85 Vaste Prijs
  • Vaste Schiphol Tarieven
  • Beheer je boeking online
  • Gratis annuleren

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Express Taxi Groepsvervoer

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

wij bieden een uitgebreid scala aan zakelijke vervoersdiensten. Daarnaast verzorgen wij met plezier al jouw luchthaventransfers, zelfs als je vlucht vertrekt vanaf een Belgische of Duitse luchthaven. Wij brengen je comfortabel naar de luchthaven en halen je op bij terugkomst.

chauffeurservice

chauffeurservice

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Rotterdam taxi- Eindhoven Airport

Voorburg - Eindhoven Airport

Een privé taxi van Voorburg naar Eindhoven €270

Den Haag, Rotterdam - Brussels Airport

Voorburg - Brussels Airport

Een privé taxi van Voorburg naar Brussel €310

Den Haag - Schiphol Airport Taxi

Voorburg - Schiphol Airport

Een privé taxi van Voorburg naar Schiphol AMS €85Stay in the loop