Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Rijswijk

BEHEER JE BOEKING ONLINE

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

24/7 SERVICE

Onze taxiservice is dag en nacht beschikbaar. Altijd een betrouwbare taxi klaar, waar en wanneer je die ook nodig hebt.

Specialist in Luchthavenvervoer van en naar Rijswijk

Express Taxi Rijswijk is uw betrouwbare partner voor luchthavenvervoer. Of het nu gaat om Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of een andere luchthaven, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije reis van en naar Rijswijk.

Ontdek het gemak van onze Schiphol Airport Taxi Service vanuit Rijswijk. Voor slechts €85 bieden wij een comfortabele en betrouwbare rit naar Schiphol, zonder verborgen kosten. Vermijd de ongemakken van openbaar vervoer en Uber, en reis rechtstreeks van deur tot deur met Express Taxi Rijswijk.

Voordelen van Onze Schiphol Airport Taxi:

Met Express Taxi Rijswijk geniet u van een vaste prijs van slechts €85 voor uw rit naar Schiphol. Deze vaste prijs biedt u transparantie en gemoedsrust, zonder verrassingen of extra kosten. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een comfortabele en betrouwbare reis, en u vermijdt lange wachttijden en ongemakken van openbaar vervoer. Reis efficiënt en stijlvol met Express Taxi Rijswijk.

Wij horen graag uw feedback

Nummer één op Tripadvisor

Trots zijn we op onze positie als nummer één op Tripadvisor. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, en we zijn dankbaar voor de positieve feedback van onze gewaardeerde klanten.

Express Taxi Service

Of u nu een lokale rit in Rijswijk nodig heeft, naar de luchthaven reist of de regio wilt verkennen, Express Taxi staat voor u klaar. Boek nu uw taxi en ervaar de betrouwbaarheid, flexibiliteit en het gemak van onze diensten. Wij zijn uw vertrouwde partner voor zorgeloos reizen in Rijswijk.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

 Schiphol - Rijswijk

Tarieven per Taxi (1 t/m 4 Personen)
130
85 Vaste Prijs
  • Vaste Schiphol Tarieven
  • Beheer je boeking online
  • Gratis annuleren

Gecertificeerde Chauffeurs

Bij Express Taxi Rijswijk werken we alleen met gecertificeerde chauffeurs. U kunt vertrouwen op hun professionaliteit, ervaring en toewijding aan uw comfort en veiligheid.

Voor bijzondere gelegenheden biedt Express Taxi Rijswijk een professionele chauffeurservice. Ervaar comfort en stijl terwijl onze ervaren chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Rotterdam taxi- Eindhoven Airport

Rijswijk - Eindhoven Airport

Een privé taxi van Rijswijk naar Eindhoven €270

Den Haag, Rotterdam - Brussels Airport

Rijswijk - Brussels Airport

Een privé taxi van Rijswijk naar Brussel €310

Den Haag - Schiphol Airport Taxi

Rijswijk - Schiphol Airport

Een privé taxi van Rijswijk naar Schiphol AMS €85Stay in the loop