Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi in Leidschendam

Schiphol Airport Taxi Service in Leidschendam

Express Taxi in Leidschendam biedt een betrouwbare en comfortabele Schiphol Airport Taxi Service voor slechts €85, een vaste prijs zonder verborgen kosten. Kies voor gemak en gemoedsrust terwijl u geniet van de voordelen van onze dienst ten opzichte van openbaar vervoer en Uber.

Betaalbare Ritten voor Elk Budget

Boek Nu Uw Taxi in Leidschendam

Vaste Prijs van €85

Met Express Taxi betaalt u een vaste prijs van slechts €85 voor uw rit naar Schiphol. Geen verrassingen of extra kosten, zodat u uw reisbudget gemakkelijk kunt plannen.

Wij horen graag uw feedback

Trots zijn we op onze positie als nummer één op Tripadvisor. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, en we zijn dankbaar voor de positieve feedback van onze gewaardeerde klanten.

Ontdek de betaalbare taxidiensten van Express Taxi Leidschendam zonder in te leveren op kwaliteit. Wij begrijpen dat een taxi zowel betrouwbaar als betaalbaar moet zijn. Reis comfortabel zonder uw budget te overschrijden met onze voordelige tarieven.

Onze uitstekende reputatie in Leidschendam is gebaseerd op klanttevredenheid en positieve recensies. Sinds 2011 hebben we het vertrouwen van onze klanten verdiend door vriendelijkheid, professionaliteit en punctualiteit. Express Taxi Leidschendam is trots op de vijfsterrenbeoordelingen op platforms zoals Tripadvisor.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

 Schiphol - Leidschendam

Tarieven per Taxi (1 t/m 4 Personen)
125
85 Vaste Prijs
  • Vaste Schiphol Tarieven
  • Beheer je boeking online
  • Gratis annuleren

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Express Taxi Groepsvervoer

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

wij bieden een uitgebreid scala aan zakelijke vervoersdiensten. Daarnaast verzorgen wij met plezier al jouw luchthaventransfers, zelfs als je vlucht vertrekt vanaf een Belgische of Duitse luchthaven. Wij brengen je comfortabel naar de luchthaven en halen je op bij terugkomst.

chauffeurservice

chauffeurservice

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Rotterdam taxi- Eindhoven Airport

Leidschendam - Eindhoven Airport

Een privé taxi van Leidschendam naar Eindhoven €270

Den Haag, Rotterdam - Brussels Airport

Leidschendam - Brussels Airport

Een privé taxi van Leidschendam naar Brussel €310

Den Haag - Schiphol Airport Taxi

Leidschendam - Schiphol Airport

Een privé taxi van Leidschendam naar Schiphol AMS €85

Taxi versus lang parkeren

Overweegt u lang parkeren? Geniet van zorgeloos reizen en gemoedsrust. Hier leest u meer over het vergelijken van de twee diensten (taxi en lang parkeren).


Stay in the loop