Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Schiphol Taxi Den Haag

AIRPORT SERVICE

Bent u op zoek naar een Schiphol Taxi in Den Haag? Bij Express Taxi zorgen we ervoor dat u direct bij aankomst op de luchthaven kunt worden opgehaald. Onze snelle en veilige service brengt u moeiteloos naar uw bestemming. Met ons moderne wagenpark en professionele chauffeurs bent u verzekerd van uitstekende dienstverlening. Of het nu gaat om vakantie of zakenreizen, wij staan voor u klaar.

PRIVÉ TOURS

Boek ook uw privétour bij Express Taxi! Ontdek de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen, musea en nog veel meer. Er valt zoveel te ontdekken in dit prachtige land. Plaatsen zoals Delft, Den Haag, de Deltawerken, Rotterdam en oude vissersdorpjes zoals Volendam en Marken wachten op uw bezoek.

PRIVE CHAUFFUER

Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of feesten wilt u iets bijzonders ervaren. Met onze chauffeursdienst in Den Haag en omstreken wordt elke rit een genot. U kunt ontspannen terwijl onze betrouwbare chauffeurs u veilig naar uw gewenste bestemming brengen. Bij Express Taxi adviseren we u uitgebreid en stemmen we alle details met u af.

Altijd een vaste prijs vooraf, op tijd en veilig van deur tot deur.

Heeft u een taxi in Den Haag nodig? Het maakt niet uit waar u bent of waar u naartoe moet, een taxi bestellen bij Express Taxi is eenvoudig en snel. U kunt gemakkelijk uw taxi in Den Haag bestellen via Express Taxi. Onze Schiphol taxi service is speciaal ontworpen voor inwoners van Den Haag en omstreken, zowel individueel als in groepsverband, met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Taxi Den Haag Schiphol verzorgt uw taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat een nette chauffeur u komt ophalen. Bovendien behoren wij tot de voordeligste aanbieders van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en betaalbare Schiphol taxi bent u bij Taxi Den Haag Schiphol aan het juiste adres. Goedkoop met de taxi of taxibusje van Den Haag naar Schiphol.

booking

Bij Express Taxi bieden wij taxitransfers aan vanuit Den Haag, Rotterdam en omgeving naar alle grote luchthavens, waaronder Amsterdam Schiphol, Luchthaven Maastricht-Aken, Luchthaven Eindhoven, Luchthaven Brussel Zaventem, Luchthaven Charleroi, Luchthaven Luik, Düsseldorf Luchthaven, Luchthaven Keulen Bonn en Luchthaven Weeze. Onze klanten waarderen onze service enorm, wat blijkt uit onze 5-sterrenbeoordeling op Tripadvisor.

Mercedes-Benz Sedan

Of soortgelijk
 • 4 Passagiers
 • 2 Koffers
 • 2 Handbagage

Mercedes-Benz Station

Of soortgelijk
 • 4 Passagiers
 • 4 Koffers
 • 4 Handbagage

Mercedes-Benz V Klasse

Of soortgelijk
 • 7 Passagiers
 • 6 Koffers
 • 5 Handbagage

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Den Haag

 • Schiphol Airport €85
 • Rotterdam €85
 • Amsterdam €130
 • Eindhoven Airport €225
 • Brussels Airport €250

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

 • Geen bagagetoeslag
 • Geen wachttarief
 • Geen nachttoeslag
 • Geen vervelende verrassingen

 

Een taxi naar Schiphol Airport bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Gewoon simpel een all-in vast bedrag.

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxi Den Haag

BEHEER JE BOEKING ONLINE

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

PERSOONLIJKE SERVICE

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

Taxi naar Schiphol Amsterdam: Wij zijn altijd op tijd

Helaas komt het weleens voor dat een vlucht vertraagd is of geannuleerd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten, zodat u niet te laat op de luchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om altijd uw boekingsnummer in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol.

Wanneer u na uw terugvlucht gebruikmaakt van onze taxiservice, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat we op tijd aanwezig zijn, zelfs bij eventuele wijzigingen in de vluchttijden. Uiteraard laten we u van tevoren weten waar we op u zullen wachten.

Een taxi van Den Haag naar Schiphol bestellen

Vervoer van en naar Schiphol is onze specialiteit. Elke maand vervoeren we honderden reizigers van en naar luchthavens in het hele land (en zelfs daarbuiten!).

In ongeveer 30 tot 40 minuten brengen we u en uw medereizigers met de taxi van Den Haag naar Schiphol. Als u veel bagage heeft, kunt u een stationwagen of een taxibusje bestellen.

Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor een taxi van Den Haag naar Schiphol, dus de prijs hoeft geen belemmering te zijn!

Vanuit het hele land kunt u goedkoop naar Schiphol reizen met Express Taxi. Bereken de kosten voor uw taxi eenvoudig met behulp van de bestelmodule en ervaar zelf onze Schiphol Taxi Service!

Schiphol Taxi Den Haag, Geen vervelende verrassingen

Een taxi boeken doet u eenvoudig en snel bij Express Taxi. Bij Express Taxi is er voor iedereen een prettige en geschikte manier om een taxi te boeken. We bieden enkele zekerheden waarop u kunt vertrouwen bij Express Taxi.

We zijn 24/7 operationeel en hebben een uitgebreid netwerk van chauffeurs. Hierdoor kunnen we u goede service garanderen en u overal naartoe brengen.

Bij ons werken alleen betrouwbare en nette chauffeurs die u op tijd ophalen en vriendelijk te woord staan.

taxi den haag
taxi den haag

Wij horen graag uw feedback

Hier bij Express Taxi waren we helemaal weg van het nieuws dat “Onze Schiphol Taxi Service” op nummer 1 staat in de Top Taxi Service ervaringen in Den Haag in 2022.
Wat een geweldige onderscheiding voor ons bedrijf en ons team.  Kwaliteit staat centraal in het werk van Express Taxi.
Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt! bekijk de beoordelingen van onze eerdere klanten voor onze hoog aangeschreven Schiphol Taxi Service.