Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Schiphol Airport Taxi

Betrouwbare Schiphol Airport Taxi Service

Sinds 2011 biedt Express Taxi Service, gevestigd in Den Haag, betrouwbare transportoplossingen, waaronder Schiphol Airport taxi transfers, zakelijk vervoer en langeafstandstaxidiensten.
Het behalen van de Nummer 1 positie op TripAdvisor voor het derde opeenvolgende jaar toont onze toewijding aan het leveren van uitstekende service.

Taxi naar Schiphol
 • Kies Uw Route: Start met het selecteren van uw gewenste route, inclusief de ophaaldatum en -tijd.
 • Bevestiging Verzonden: We controleren de ingevoerde gegevens en sturen vervolgens een bevestiging via e-mail en SMS.
 • Details van de Chauffeur: Nadat een chauffeur aan uw boeking is toegewezen, delen we alle essentiële informatie over de chauffeur en het voertuig.
 • Boeking Aanpassen of Annuleren: Mochten uw reisplannen wijzigen, dan is het aanpassen of annuleren van uw boeking eenvoudig en slechts enkele klikken verwijderd.
 • Geniet van Uw Reis: Ga op pad met uw Schiphol Taxi, gegarandeerd van een naadloze, comfortabele en handige rit.

Schiphol Airport Taxi nodig? Gemakkelijk Online Boeken

Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke online boekingssysteem om uw Schiphol Airport Taxi eenvoudig vooraf te reserveren. Voorkom last-minute stress en wees zeker van een tijdige pick-up op uw locatie.

Onze reputatie als beste taxibedrijf in Den Haag staat garant voor een professionele en betrouwbare luchthavenvervoerservice.

Voordelen van Vooraf Reserveren

Het reserveren van uw Schiphol Airport Taxi biedt vele voordelen, vooral in de vroege ochtend wanneer treinen minder frequent zijn. Vermijd het gedoe van het zoeken naar een taxi bij aankomst op de luchthaven en geniet ontspannen van de rit. Ontdek het gemak van het vervoeren van bagage zonder zorgen, en focus volledig op uw reis.

TripAdvisor's best beoordeelde

Onze Schiphol Taxi Service is al drie jaar op rij door TripAdvisor uitgeroepen tot de beste taxiservice in Den Haag.

Schiphol Airport Taxi: Van Luxe Sedans tot Ruime V-Klasse

Bij Express Taxi bieden we een betrouwbare Schiphol Airport taxi service met vaste tarieven voor uw reis van en naar Den Haag. Geniet van een heldere prijsstructuur zonder verborgen kosten, perfect afgestemd op uw specifieke vervoersbehoeften.

Onze voertuigcategorieën zijn als volgt:

 • Mercedes-Benz Sedan:

  • Tarief: 85 euro
  • Capaciteit: 4 passagiers, 2 koffers, 2 handbagages
  • Ideaal voor: kleinere groepen of zakenreizen
 • Mercedes E-Class Estate:

  • Tarief: 90 euro
  • Capaciteit: 4 passagiers, 4 koffers, 2 handbagages
  • Ideaal voor: reizigers met extra bagage, gezinnen of kleine groepen
 • Mercedes-Benz V-Class:

  • Tarief: 130 euro
  • Capaciteit: 7 passagiers, 5 koffers, 5 handbagages
  • Ideaal voor: grotere groepen of voor degenen die maximale comfort wensen

Kies het voertuig dat het beste aansluit bij uw transportbehoeften en ervaar een naadloze en comfortabele Schiphol Airport taxi service van Express Taxi. Of u nu op zoek bent naar luxe of eenvoud, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Taxi prijzen naar Schiphol

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

 • Schiphol Airport - Den Haag

  €85
 • Schiphol Airport - Rotterdam

  €140
 • Schiphol Airport - Delft

  €95
 • Schiphol Airport - Wassenaar

  €85
 • Schiphol Airport - Zoetermeer

  €90

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

schiphol taxi payment

Kies voor gemak en betrouwbaarheid met Express Taxi

 • Boek Gemakkelijk: Selecteer je rit, boeking via website, directe bevestiging per e-mail en SMS.

 • Chauffeur Toegewezen: Informatie over chauffeur en taxi wordt verstrekt.

 • Flexibele Wijzigingen: Mogelijkheid om boeking eenvoudig aan te passen of te annuleren.

 • Ontmoet je Chauffeur: Stap in voor een comfortabele rit.

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Ophaalprocedure luchthaven Schiphol

Geef altijd uw volledige vluchtnummer en een correct mobiel nummer met landcode door. Uw chauffeur contacteert u 15-20 minuten na landing en geeft de taxi details. Er wordt afgesproken bij vertrekhal 2, deur F.

De kosten variëren afhankelijk van de bestemming; Van luchthaven Schiphol naar Den Haag is het bijvoorbeeld € 85. De prijzen zijn vast, zonder verborgen kosten.

Ja, het vooraf boeken van een betrouwbare Schiphol Airport Taxi zorgt voor een stressvrije reis en elimineert het gedoe met het vinden van vervoer bij aankomst.

Ja, onze tarieven zijn inderdaad goedkoper dan die van Uber, vooral tijdens de spitsuren. Dit komt doordat we vaste tarieven hanteren die niet fluctueren met de vraag, in tegenstelling tot de dynamische prijsstelling van Uber.

Ja, je kunt online vooraf betalen met verschillende methoden of direct bij de chauffeur met een kaart of contant, wat flexibiliteit en gemak biedt voor reizigers.

 

 

 

NU tot 40% goedkoper

Waarom Uw Schiphol Airport Taxi van tevoren boeken?

Bij het reizen van en naar Schiphol Airport zijn gemak en betrouwbaarheid van het grootste belang. Hoewel er verschillende transportopties beschikbaar zijn, biedt het van tevoren boeken van een taxi tal van voordelen ten opzichte van het vertrouwen op openbaar vervoer of langdurig parkeren.

Door uw Schiphol Airport taxi van tevoren te boeken, elimineert u de stress en onzekerheid die gepaard gaan met het vinden van transport bij aankomst. In plaats van door drukke terminals te navigeren of in lange wachtrijen te staan voor het openbaar vervoer, staat uw taxi klaar om u snel naar uw bestemming te brengen.

Tijd is essentieel, vooral wanneer u een vlucht haalt of op de luchthaven aankomt. Met een vooraf geboekte Schiphol Airport taxi kunt u uw schema optimaliseren en zorgen voor tijdige aankomst of vertrek zonder u zorgen te maken over vertragingen of gemiste verbindingen.

In tegenstelling tot het openbaar vervoer, dat vaak extra transfers of wandelingen naar en van stations vereist, biedt een vooraf geboekte Schiphol Airport taxi deur-tot-deur-service. Of u nu alleen reist of met bagage, deze naadloze overdracht zorgt voor maximaal comfort en gemak van uw voordeur naar de luchthaventerminal.

Wanneer u van tevoren een taxi boekt, heeft u de flexibiliteit om uw voorkeurs ophaal- en afleverlocatie en schema te kiezen. Of u nu vertrekt vanuit huis, een hotel of een andere locatie in de stad, uw Schiphol Airport taxi zal op het aangewezen tijdstip arriveren om aan uw reisplannen te voldoen. Op dezelfde manier zal bij aankomst op Schiphol Airport uw taxi klaarstaan om u zonder vertraging naar uw bestemming te brengen.

Terwijl langdurig parkeren op de luchthaven aanzienlijke kosten met zich mee kan brengen, biedt het van tevoren boeken van een taxi een kosteneffectief alternatief. Met concurrerende tarieven en transparante prijzen kunt u genieten van eersteklas transportdiensten zonder uw budget te overschrijden.

Naast de luchthaven Schiphol bedienen wij ook alle andere luchthavens in en rond Nederland. Luchthavenvervoer is onze specialiteit. Waar u ook heen moet, wij zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

Vertrouw op ons voor al uw vervoersbehoeften naar en van luchthavens over het hele land.nlijke kosten met zich mee kan brengen, biedt het van tevoren boeken van een taxi een kosteneffectief alternatief. Met concurrerende tarieven en transparante prijzen kunt u genieten van eersteklas transportdiensten zonder uw budget te overschrijden.Stay in the loop