Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi: Betrouwbare Eindhoven Airport Taxi vanuit Den Haag

VASTE TARIEVEN

Een taxi bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt, U betaalt bij ons geen voorrijkosten

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

24/7 SERVICE

Onze taxiservice is dag en nacht beschikbaar. Altijd een betrouwbare taxi klaar, waar en wanneer je die ook nodig hebt.

Uw Premium Rit van Den Haag naar Eindhoven Airport

Welkom bij de beste keuze voor uw reis van Den Haag naar Eindhoven Airport. Bij Express Taxi zijn we gespecialiseerd in het bieden van een naadloze, comfortabele en tijdige rit, zodat u gemakkelijk op uw bestemming aankomt. Onze service ‘Eindhoven Airport Taxi vanuit Den Haag’ is afgestemd op de unieke behoeften van elke reiziger.

Sinds 2011 is Express Taxi Service vanuit Den Haag actief met het aanbieden van betrouwbaar vervoer, waaronder taxi’s naar Eindhoven Airport, zakelijk vervoer en ritten over lange afstanden. Onze topnotering op TripAdvisor voor het derde jaar op rij bewijst hoezeer we ons inzetten voor topkwaliteit service. Gebruik ons handige online boekingssysteem om je taxi naar Eindhoven Airport van tevoren vast te leggen. Zo vermijd je last-minute zorgen en ben je verzekerd van een stipte ophaalservice.

Dankzij onze status als het beste taxibedrijf in Den Haag, kun je rekenen op een professionele en betrouwbare service voor je luchthavenvervoer.

Gestroomlijnd Boekingsproces

Wij geloven in eenvoud en efficiëntie, vooral als het gaat om het boeken van uw ‘Eindhoven Airport Taxi vanuit Den Haag’. Ons gestroomlijnde boekingsproces is ontworpen om u tijd te besparen en stress te elimineren. Met slechts een paar klikken, beveilig uw premium rit en wees gerust dat wij de rest verzorgen. Ons systeem is eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk, en zorgt ervoor dat uw reis naar Eindhoven Airport goed begint.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Den Haag

 • Eindhoven Airport €270
 • Schiphol Airport €85
 • Rotterdam €85
 • Amsterdam €130
 • Brussels Airport €310

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

 • Geen bagagetoeslag
 • Geen wachttarief
 • Geen nachttoeslag
 • Geen vervelende verrassingen

 

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxi naar Eindhoven Airport

Luchthavenvervoer? Wij regelen het!

 

Boek uw Airport Taxi voor alle grote luchthavens in Nederland Reserveer een Airport Taxi vanuit de Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) voor een zorgeloze reis naar elke grote luchthaven. Deze service maakt uw reis een stuk eenvoudiger door de noodzaak van openbaar vervoer of parkeerzoektochten te elimineren.

 • Vaste Tarieven: Geniet van duidelijke, vaste tarieven naar alle luchthavens, zonder verrassingen door verkeersdrukte.
 • Comfort en Stressvermindering: Ontspan of werk in comfort tijdens uw rit, met de stress van verkeer en vluchttijden weggenomen.
 • Flexibiliteit en Beschikbaarheid: Onze service past zich aan uw schema aan, beschikbaar 24/7, voor vroege of late vluchten.
 • Professionele Chauffeurs: Veilige en tijdige aankomst met chauffeurs die de beste routes kennen.

Kies voor gemak, betrouwbaarheid, en comfort met onze Airport Taxi Service, voor een optimale start of afsluiting van uw reis.

Rotterdam Airport Taxi vanuit den haag

Gestroomlijnd Boekingsproces

Wij geloven in eenvoud en efficiëntie, vooral als het gaat om het boeken van uw ‘Eindhoven Airport Taxi vanuit Den Haag’. Ons gestroomlijnde boekingsproces is ontworpen om u tijd te besparen en stress te elimineren. Met slechts een paar klikken, beveilig uw premium rit en wees gerust dat wij de rest verzorgen. Ons systeem is eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk, en zorgt ervoor dat uw reis naar Eindhoven Airport goed begint.Stay in the loop