Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi: Betrouwbare Brussels Airport Taxi vanuit Wassenaar

24/7 SERVICE

Onze taxiservice is dag en nacht beschikbaar. Altijd een betrouwbare taxi klaar, waar en wanneer je die ook nodig hebt.

BEHEER JE BOEKING ONLINE

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

Uw Eerste Keus voor een Taxi van Wassenaar naar Brussels Airport

Begin aan een reis waarbij comfort en gemak voorop staan met Express Taxi, uw eerste keuze voor luchthavenvervoer. Onze service ‘Brussels Airport Taxi vanuit Wassenaar’ wordt specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen om een vlotte en stipte aankomst op uw bestemming te garanderen.

Of u nu een doorgewinterde reiziger bent of voor het eerst op pad gaat, onze toewijding aan superieure service is merkbaar in elk onderdeel van uw reis. Ontspan en geniet van de rit terwijl wij u van de historische straten van Wassenaar naar de levendige terminals van Brussels Airport brengen.

De Voordelen van Onze Brussels Airport Taxi van Wassenaar

Kiezen voor ‘Brussels Airport Taxi van Wassenaar’ betekent kiezen voor een service die uitblinkt in kwaliteit. Ons team is toegewijd aan het bieden van een service die afgestemd is op uw behoeften, waardoor uw reis van Wassenaar naar Brussels Airport meer is dan alleen vervoer. Wij bieden een service op maat, met oog voor detail, waarbij elk aspect van uw reis zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

Vanaf het moment van boeken tot aan uw aankomst bij Brussels Airport, ervaar de meerwaarde van een service die professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Schiphol Airport Taxi

Gestroomlijnd Boekingsproces

Wij geloven in eenvoud en efficiëntie, vooral als het gaat om het boeken van uw ‘Brussels Airport Taxi vanuit Wassenaar’. Ons gestroomlijnde boekingsproces is ontworpen om u tijd te besparen en stress te elimineren. Met slechts een paar klikken, beveilig uw premium rit en wees gerust dat wij de rest verzorgen. Ons systeem is eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk, en zorgt ervoor dat uw reis naar Brussels Airport goed begint.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Brussels Airport

  • Wassenaar - Brussels Airport €310
  • Delft - Brussels Airport €330
  • Den Haag - Brussels Airport €310
  • Rotterdam - Brussels Airport €330
  • Amsterdam - Brussels Airport €440

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

  • Geen bagagetoeslag
  • Geen wachttarief
  • Geen nachttoeslag
  • Geen vervelende verrassingen

 

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Express Taxi Den Haag

AIRPORT SERVICE

Reist u voor vakantie of zaken naar Den Haag? Laat Express Taxi u ophalen op de luchthaven! Wij brengen u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend.

PRIVÉ TOURS

U kunt ook uw privétour boeken met Express Taxi! ontdek de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen, musea en nog veel meer. Er is zoveel te ontdekken in dit kleine land. Plaatsen als Delft, Den Haag, de Deltawerken, Rotterdam en oude vissersdorpjes als Volendam en Marken.

PRIVE CHAUFFUER

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Den Haag en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Wij horen graag uw feedback

Onze Luchthavenvervoer Service is al drie jaar op rij door TripAdvisor uitgeroepen tot de beste taxiservice in Den Haag.

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We horen graag wat u van ons vindt! Bekijk de beoordelingen van eerdere klanten om te zien waarom onze service zo goed beoordeeld wordt.

Brussels Airport taxi


Stay in the loop