Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Taxi vs Uber Airport Transport Comparison

Betrouwbaarheid en Zekerheid

Bij het plannen van uw reis van en naar de luchthaven, doet u er goed aan uw vervoersopties zorgvuldig te overwegen. Express Taxi biedt een betrouwbaar alternatief voor Uber, met specifieke voordelen, met name op het gebied van luchthavenvervoer.

Gecertificeerde Chauffeurs

Onze toegewijde chauffeurs staan garant voor betrouwbaarheid en stiptheid, waardoor u stressvrij en op tijd op de luchthaven aankomt. Met onze vaste tarieven heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten, zonder verrassingen.

Express Taxi Service

Voordelen van Vooraf Boeken bij Express Taxi

1. Vaste Prijzen:

Express Taxi biedt transparante en vaste prijzen, waardoor u vooraf weet hoeveel uw reis kost. Dit in tegenstelling tot Uber, waar tarieven afhankelijk zijn van vraag en aanbod.

2. Betrouwbaarheid:

Door vooraf te boeken bij Express Taxi, vermijdt u mogelijke wachttijden en onzekerheden die kunnen ontstaan bij last-minute Uber-ritten.

3. Klantenservice:

Onze klantenservice staat altijd paraat om u te assisteren. Bij Express Taxi draait het niet alleen om de rit, maar ook om uw algehele tevredenheid.

Voor een zorgeloze en betrouwbare reis naar de luchthaven kiest u Express Taxi. Boek vandaag nog en ervaar de voordelen van vooraf geboekt luchthavenvervoer.

AIRPORT SERVICE

Reist u voor vakantie of zaken naar Rotterdam? Laat Express Taxi u ophalen op de luchthaven! Wij brengen u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend.

PRIVÉ TOURS

U kunt ook uw privétour boeken met Express Taxi! ontdek de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen, musea en nog veel meer. Er is zoveel te ontdekken in dit kleine land. Plaatsen als Delft, Den Haag, de Deltawerken, Rotterdam en oude vissersdorpjes als Volendam en Marken.

PRIVE CHAUFFUER

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt veilig online betalen voor aankomst, met behulp van verschillende betaalmethoden. Alternatief kun je betalen met een kaart of contant aan de chauffeur.

Taxiprijzen van/naar Schiphol Airport

Aanbieding: Voordelige Taxi van Den Haag naar Schiphol Airport

Den Haag naar Schiphol Airport Taxi voor maar €85!

Alleen geldig voor Den Haag en omringende steden: Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp.

Lekker comfortabel en stijlvol reizen zonder je portemonnee te plunderen. Boek wel minimaal 8 uur van tevoren om van dit aanbod te profiteren. Onze vriendelijke chauffeurs staan klaar om je op te halen. Aarzel niet langer en boek nu voor een relaxte rit naar de luchthaven!

Geen Nare Verrassingen

Bij Express Taxi geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom zijn er geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. We willen dat u zich comfortabel en ontspannen voelt tijdens uw taxirit. Daarom rekenen we geen wachttarief, zelfs als uw vlucht vertraagd is of als er verkeersopstoppingen zijn. Bovendien brengen we geen extra kosten in rekening voor nachtelijke ritten. U kunt erop vertrouwen dat uw taxirit met Express Taxi aangenaam en zorgeloos zal zijn.

Mercedes-Benz Sedan

Of soortgelijk
  • 4 Passagiers
  • 2 Koffers
  • 2 Handbagage

Mercedes-Benz Station

Of soortgelijk
  • 4 Passagiers
  • 4 Koffers
  • 4 Handbagage

Mercedes-Benz V Klasse

Of soortgelijk
  • 7 Passagiers
  • 6 Koffers
  • 5 Handbagage

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Met onze moderne vloot en deskundige chauffeurs kunt u rekenen op uitstekende service. We zijn trots op onze toonaangevende positie in de branche en streven naar ongeëvenaarde kwaliteit. Neem simpelweg contact met ons op en geniet van een comfortabele en veilige reis naar uw gewenste bestemming.

taxi rotterdam

BEHEER JE BOEKING ONLINE

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

PERSOONLIJKE SERVICE

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

Wij horen graag uw feedback

Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt! bekijk de beoordelingen van onze eerdere klanten voor onze hoog aangeschreven Schiphol Taxi Service.Stay in the loop