Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Schiphol Taxi in Wassenaar

Top Schiphol Taxi Service in Wassenaar: Comfort & Betrouwbaarheid

Express Taxi Service is een betrouwbare lokaal taxibedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn sinds 2011 actief en hebben ons gespecialiseerd in luchthavenvervoer en taxi’s voor lange afstanden. onze eersteklas service is duidelijk te zien in ons 5-sterrenbeoordelingen.

Vervoer van en naar Schiphol is onze specialiteit. Het reserveren van een Schiphol Taxi Wassenaar bij Express Taxi is heel eenvoudig, Met slechts enkele klikken op de website van de service, kunt u een taxi reserveren en betalen.

Boek snel en gemakkelijk met Express Taxi

Boek snel en gemakkelijk met Schiphol Taxi in Wassenaar. Ontdek het gemak van boeken bij Express Taxi.

Het proces is duidelijk en rechttoe rechtaan:

 1. selecteer je rit, en wij zorgen voor de rest.
 2. Wij controleren de details en bevestigen je boeking via e-mail en sms.
 3. Wanneer je chauffeur is toegewezen, ontvang je alle nodige informatie over de chauffeur en de taxi.

Mocht je plannen onverwacht wijzigen, dan kun je met slechts enkele klikken je boeking aanpassen of annuleren.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

payment methodes at express taxi

Taxi versus lang parkeren

Express Schiphol Taxi in Delft

Overweegt u lang parkeren? Geniet van zorgeloos reizen en gemoedsrust. Hier leest u meer over het vergelijken van de twee diensten (taxi en lang parkeren).

Altijd een laag tarief en gratis annulerenen

Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor een Schipholtaxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week!
In tegenstelling tot de onvoorspelbare kosten bij een reguliere taxistandplaats, waar u pas aan het eind van uw rit de prijs ziet en extra kunt betalen bij vertragingen zoals files, biedt Schiphol Taxi Wassenaar een transparante en voordelige oplossing.

Onze Schiphol taxi service is er speciaal voor inwoners van Wassenaar en omstreken, voor zowel individuen als groepen, met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Taxi prijzen van / naar Wassenaar

 • Schiphol Airport €85
 • Rotterdam €90
 • Amsterdam €130
 • Eindhoven Airport €270
 • Brussels Airport €310

Schiphol Taxi Wassenaar: Transparante Prijzen, Geen Verborgen Kosten

Bij het reserveren van je Schiphol Taxi Wassenaar bij ons, ben je verzekerd van totale transparantie in de kosten. Geen bijkomende kosten voor:

 • Geen extra kosten voor bagage
 • Geen wachttijd kosten
 • Geen toeslag voor ritten in de nacht
 • Geen onaangename financiële verrassingen

Voor groepen wordt reizen nog voordeliger wanneer de kosten worden gedeeld! Geniet van de service van een professionele en nette chauffeur, die je in een schone en comfortabele taxi vervoert, en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Express Schiphol Taxi Delft

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Wassenaar, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Wassenaar en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Schiphol Taxi Wassenaar


Stay in the loop