Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Schiphol Taxi in Rotterdam

Trusted Excellence: Uw betrouwbare Schiphol Taxi in Rotterdam

Op zoek naar een rit naar of van het vliegveld? Onze Schiphol Taxi Rotterdam service maakt het gemakkelijk. Onze vriendelijke chauffeurs en comfortabele auto’s brengen je snel en zonder stress naar je vlucht of naar huis. Het boeken en beheren van je rit is eenvoudig met ons online systeem. Bovendien weet je altijd vooraf wat je betaalt – geen verrassingen!

 • Kies Uw Route: Start met het selecteren van uw gewenste route, inclusief de ophaaldatum en -tijd.
 • Bevestiging Verzonden: We controleren de ingevoerde gegevens en sturen vervolgens een bevestiging via e-mail en SMS.
 • Details van de Chauffeur: Nadat een chauffeur aan uw boeking is toegewezen, delen we alle essentiële informatie over de chauffeur en het voertuig.
 • Boeking Aanpassen of Annuleren: Mochten uw reisplannen wijzigen, dan is het aanpassen of annuleren van uw boeking eenvoudig en slechts enkele klikken verwijderd.
 • Geniet van Uw Reis: Ga op pad met uw Schiphol Taxi in Rotterdam, gegarandeerd van een naadloze, comfortabele en handige rit.

Voorspelbare Prijzen met Vaste Tarieven

Kies voor duidelijkheid en comfort met de vaste tarieven van Express Taxi voor je Schiphol Taxi in Rotterdam. Bij ons geen verborgen kosten of laatste-moment verrassingen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt, waardoor je reis net zo ontspannen begint als het eindigt.

Online reserveren betekent dat je jouw rit kan betalen via iDeal. Een andere optie is contant betalen: dit doe je in de auto aan de chauffeur. Hierdoor heb je verschillende mogelijkheden; je kunt zelf bepalen wat jij prettig vindt. Bij Express Taxi doen we er alles aan om het voor jou zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Wij horen graag uw feedback

Express Taxi Service is een betrouwbare lokaal taxibedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn sinds 2011 actief en hebben ons gespecialiseerd in luchthavenvervoer en taxi’s voor lange afstanden. onze eersteklas service is duidelijk te zien in ons 5-sterrenbeoordelingen.

Howard W
Howard W
TripAdvisor
Read More
I was recently traveling for business to The Hague, Netherlands and debating whether I should haul my luggage and carry onto the train at Schiphol Airport. I would have had to take the train to Den Haag Centraal and then either a bus/tram or a taxi to my hotel ....
Tim Jansen
Tim Jansen
TripAdvisor
Read More
heb al 2 jaar op rij Express Taxi gebruikt wanneer ik op vakantie ga en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld, de laatste keer hadden we een uur vertraging en onze chauffeur heeft al die tijd geduldig op ons ...
D Persoon
D Persoon
Google Reviews
Read More
Fijne heen-en terugreis gehad. Chauffeurs stipt op tijd, comfortabele auto. Via sms op Schiphol info mbt waar chauffeur staat, kenteken vd auto en tel nr. Relaxed begin en einde van je vakantie ...
Emilie dH
Emilie dH
TripAdvisor
Read More
I am so happy I picked Express Taxi Service. Reservation online was easy and confirmed within minutes. My flight was delayed an hour, which meant that my driver had to wait at Schiphol for my arrival. I received a Whatsapp message when I connected ...
D Persoon
D Persoon
Google Reviews
Read More
Wonderful and reliable service. Always on time; spotless, new MB cars. Drivers are safe and friendly. We use them for every trip to AMS, which has been over two dozen during the last three years. Cannot recommend them enough!
Previous
Next

 Schiphol - Rotterdam

Tarieven per Taxi (1 t/m 4 Personen)
180
140 Vaste Prijs
 • Vaste Schiphol Tarieven
 • Beheer je boeking online
 • Gratis annuleren

Premium Zakelijk Vervoer met Express Taxi's Luxe Wagenpark in Rotterdam

Voor uw zakelijke reizen binnen Rotterdam, biedt Express Taxi een exclusieve vervoerservaring met onze moderne, sticker-vrije Mercedes-vloot, waaronder E-klasse, S-klasse en V-klasse auto’s. Onze voertuigen zijn perfect afgestemd op de zakelijke professional die comfort, stijl en een sterke representatie waardeert tijdens hun reizen in en rond Rotterdam.

Schiphol Taxi in Rotterdam
Rotterdam taxi- Eindhoven Airport

Rotterdam - Eindhoven Airport

Een privé taxi van Rotterdam naar Eindhoven €255

Den Haag, Rotterdam - Brussels Airport

Rotterdam - Brussels Airport

Een privé taxi van Rotterdam naar Brussel €335

Den Haag - Schiphol Airport Taxi

Rotterdam - Schiphol Airport

Een privé taxi van Rotterdam naar Schiphol AMS €140

Tarieven van/naar Rotterdam*

 • Schiphol €140
 • Den Haag** €85
 • Amsterdam €155
 • Eindhoven Airport €255
 • Brussels Airport €355
 • ** Rotterdam en omgeving, S-Gravenzande, Vlaardingen, Maassluis, Hoek v. Holland, and Den hoorn.
 • * Den Haag en omgeving, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp

Vaste Taxi Tarieven Schiphol Taxi Rotterdam

We gebruiken de taxameter-prijzen niet. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route.  Soms moet de bestuurder een andere route nemen in geval van verkeersongeluk of een ongeval.

In elk geval betaal je de vaste vergoeding die je van tevoren hebt afgesproken.
Geen verborgen kosten!  Door bij ons te boeken, bent u verzekerd van een vaste prijs.

Dat bespaart u maar liefst 50% in vergelijking met een reguliere taxi die op de meter rijdt.

Nooit meer gehannes met parkeertickets, een onverwachte boete of het fileparkeren in een krappe plek: Express Taxi brengt u ontspannen van A naar B. Wij zijn altijd in voor een praatje en vervoeren u in onze comfortabele Mercedes E klasse gemakkelijk van deur tot deur. Bestel uw Taxi in Rotterdam.

Schiphol Taxi Rotterdam

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.

Wat kost een taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam?

Een taxi van Rotterdam naar Schiphol kunt u al reserveren voor een speciale vaste prijs vanaf €140. Deze gereduceerde prijs is echter alleen geldig als de taxi minimaal 8 uur van tevoren wordt geboekt. Het is dus aan te raden om vooruit te plannen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

Het is altijd goed om voldoende tijd te nemen voor je vlucht. Voor Europese bestemmingen is het aan te raden om minstens 2 uur voor het vertrek op Schiphol te zijn. Als je naar een bestemming buiten Europa vliegt, is het verstandig om tenminste 3 uur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd voor alle procedures op de luchthaven.

Om goedkoop op Schiphol te komen, is onze taxi met vast tarief ideaal. Het biedt een duidelijk voordeel ten opzichte van openbaar vervoer door een gegarandeerde prijs zonder verrassingen en het gemak van een deur-tot-deur service. Bovendien zorgt vooraf boeken voor een betrouwbare en zorgeloze reiservaring.

 

Op Schiphol zijn de eind juli en begin augustus de piekperioden qua drukte. Om lange wachttijden te vermijden, is het aan te raden je vlucht te plannen op een minder druk moment. Het is ook mogelijk om vooraf online in te checken en een specifiek tijdstip te reserveren voor de veiligheidscontrole op Schiphol.Stay in the loop