Schiphol Taxi Veelgestelde vragen

U zet uw mobiele telefoon aan zodra u geland bent en naar de bagageband gaat. de chauffeur neemt contact met u op om af te spreken. Zodra u uw bagage heeft begeeft u zich naar vertrekhal 2 (departure 2).

Wij begroeten u buiten voor vertrekhal 2 op de tweede rijbaan rechtdoor oversteken wanneer u draaideur F uitloopt.

Het is ook mogelijk bij het Meeting Point  opgehaald te worden tegen een meerprijs van 10 euro. Deze informatie is bijgevoegd bij uw bevestiging mail met plattegrond , foto en tekstuele uitleg.

U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen. maar kunt u ook pinnen of online betalen, in al onze taxi’s is een mobiel pinapparaat aanwezig waarmee u kunt pinnen en chippen. Betalen met Credit card wordt er €3 in rekening gebracht.

Cash aan de chauffeur (in de taxi)
PayPal (Online)
Ideal (Online)
Instant Banking (Online)
Visa Card (Online en in Taxi)
Mastercard (Online en in Taxi)
V-Pay (Online en in Taxi)

Nee, wij bieden alleen prive taxi’s en geen deeltaxi. Bij ons gaat u dus meteen naar de bestemming. Wij rijden niet om via andere adressen, tenzij u zelf met ons heeft afgesproken om onderweg bijvoorbeeld nog vrienden of familie op te halen.

Wij beschikken over universele kinderstoeltjes/maxicosis. Indien u gebruik wilt maken van de kinderstoeltjes kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier

Voor een kinderstoeltje wordt er een toeslag van €5 in rekening gebracht.

MEER INFORMATIE OVER KINDERSTOELEN

CHILD SEAT

Forward-facing child seat Group 1: for children weighing 9-18 kgs (20-40 lbs) roughly from 1 year – 4 years.

MAXI-COSI

Rearward-facing Baby Seats Group 0: Group 0+: for babies up to 13kg (29lbs) roughly from birth to 12 months.

CUSHIONS

an extra seat or cushion placed on an existing seat for a child to sit on.

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online annuleren of wijzigen in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Voor reserveringen die gemaakt zijn via het Call Center, verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende vestiging of met het Call Center via telefoonnummer +31 (0)702601445.

U kunt uw reis tot 48 uur voor vertrek annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Als een reis binnen 48 uur voor de gewenste vertrektijd wordt geannuleerd, betaalt u een bedrag van € 20,00 aan administratiekosten.

Als u een ander vluchtnummer heeft dan u heeft doorgegeven dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons door geven door te e-mailen naar ons.

Dit is geen enkel probleem. Omdat u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat. De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaar staan.

Een ‘no show’ betekent dat wij voor niets op de afgesproken plek staan. Er is dus geen annulering geweest voor de betreffende rit.De gemaakte kosten worden in geval van ‘no show’ bij de klant in rekening gebracht.

Het gaat dan om de kosten van een enkele reis waarbij de hoogte afhankelijk is van de regio. In de volgende gevallen brengen wij die kosten in rekening:

  • als wij voorrijden bij uw huisadres of de accommodatie waar u verblijft en u al bent vertrokken zonder te annuleren,
  • als wij op Schiphol op u wachten, u niet verschijnt en ook niet uw mobiele telefoon beantwoordt (als deze bij ons bekend is).

‘No show’-ritten hebben vervelende gevolgen voor onze planning, wilt u daarom altijd bij vertraging of annulering ons zo snel mogelijk informeren? U kunt ons daarvoor bereiken op: 070 260 1445.

Aanvullend op deze algemene voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van K.N.V.Taxi. ( zie www.knv.nl ).

Eenvoudig Online betalen

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

Welk voertuig kies ik?

  • X 4
  • X 2
  • X 2
  • X 4
  • X 4
  • X 4