Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Taxi: Betrouwbare Eindhoven Airport Taxi vanuit Delft Express Taxi service

VASTE TARIEVEN

Een taxi bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt, U betaalt bij ons geen voorrijkosten

GRATIS ANNULEREN

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

24/7 SERVICE

Onze taxiservice is dag en nacht beschikbaar. Altijd een betrouwbare taxi klaar, waar en wanneer je die ook nodig hebt.

Uw Premium Rit van Delft naar Eindhoven Airport

Welkom bij de beste keuze voor uw reis van Delft naar Eindhoven Airport. Bij Express Taxi zijn we gespecialiseerd in het bieden van een naadloze, comfortabele en tijdige rit, zodat u gemakkelijk op uw bestemming aankomt. Onze service ‘Eindhoven Airport Taxi van Delft’ is afgestemd op de unieke behoeften van elke reiziger.

Of u nu voor de eerste keer op bezoek komt of een frequent flyer bent, onze toewijding aan uitmuntendheid komt duidelijk tot uiting in elke reis. Leun achterover, ontspan en laat ons de reis regelen, terwijl u geniet van de schilderachtige route van Delft naar het hart van Eindhoven Airport.

Waarom Kiezen voor Onze Eindhoven Airport Taxi van Delft?

Kiezen voor ‘Eindhoven Airport Taxi van Delft’ betekent kiezen voor uitmuntendheid. Ons toegewijde team gaat verder dan alleen vervoer om aan uw voorkeuren te voldoen, waardoor uw rit van Delft naar Eindhoven Airport meer is dan alleen transport.

Wij bieden een gepersonaliseerde service, met aandacht voor detail, en zorgen ervoor dat elk aspect van uw reis wordt verzorgd. Vanaf het moment dat u bij ons boekt tot uw aankomst op Eindhoven Airport, ervaar het verschil dat professionele, klantgerichte service maakt.

Schiphol Airport Taxi

Gestroomlijnd Boekingsproces

Wij geloven in eenvoud en efficiëntie, vooral als het gaat om het boeken van uw ‘Eindhoven Airport Taxi Delft’. Ons gestroomlijnde boekingsproces is ontworpen om u tijd te besparen en stress te elimineren. Met slechts een paar klikken, beveilig uw premium rit en wees gerust dat wij de rest verzorgen. Ons systeem is eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk, en zorgt ervoor dat uw reis naar Eindhoven Airport goed begint.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Delft

  • Eindhoven Airport €255
  • Schiphol Airport €95
  • Rotterdam €85
  • Amsterdam €145
  • Brussels Airport €330

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

  • Geen bagagetoeslag
  • Geen wachttarief
  • Geen nachttoeslag
  • Geen vervelende verrassingen

 

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Wat U van Express Taxi kunt Verwachten?

Express Taxi brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Taxi naar Eindhoven Airport

AIRPORT SERVICE

Reist u voor vakantie of zaken naar Den Haag? Laat Express Taxi u ophalen op de luchthaven! Wij brengen u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend.

PRIVÉ TOURS

U kunt ook uw privétour boeken met Express Taxi! ontdek de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen, musea en nog veel meer. Er is zoveel te ontdekken in dit kleine land. Plaatsen als Delft, Den Haag, de Deltawerken, Rotterdam en oude vissersdorpjes als Volendam en Marken.

PRIVE CHAUFFUER

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Den Haag en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop