Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Beste beoordeeld door TripAdvisor

Express Brussels Airport Taxi

Gespecialiseerde Brussels Airport Taxi

Heb je een taxi naar Brussels Airport nodig? Onze chauffeurs staan klaar om je van en naar Brussels Airport te brengen. Bestel je taxi vanuit heel Nederland voor een scherp tarief online!

Wilt u een Brussels Airport taxi boeken? Dan kunnen we u vanuit heel Zuid Holland vervoeren. Uiteraard hangt de prijs hiervoor af van de plaats waar vandaan u vervoert zal worden. U profiteert altijd van de laagste prijs voor een taxirit als u deze boekt bij Express Taxi.
Doordat we geen straattaxi zijn en dus alleen luchthavenvervoer aanbieden, kunnen we hiervoor de prijzen erg laaghouden.

Om in aanmerking te komen voor de speciale tarieven vragen wij om minimaal 8 uur van tevoren te reserveren zodat wij uw vervoer zorgvuldig kunnen inplannen en uitvoeren. Indien u niet binnen 8 uur reserveert gelden onze algemene taxi tarieven.

Brussels Airport Taxi nodig? Gemakkelijk Online Boeken

Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke online boekingssysteem om uw Brussels Airport Taxi eenvoudig vooraf te reserveren. Voorkom last-minute stress en wees zeker van een tijdige pick-up op uw locatie. Onze reputatie als beste taxibedrijf in Den Haag staat garant voor een professionele en betrouwbare luchthavenvervoerservice.

Schiphol Airport Taxi

Voordelen van Vooraf Reserveren

Het reserveren van uw Brussels Airport Taxi biedt vele voordelen, vooral in de vroege ochtend wanneer treinen minder frequent zijn. Vermijd het gedoe van het zoeken naar een taxi bij aankomst op de luchthaven en geniet ontspannen van de rit. Ontdek het gemak van het vervoeren van bagage zonder zorgen, en focus volledig op uw reis.

 

Wij horen graag uw feedback

Kwaliteit staat centraal in het werk van Express Taxi. Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt!

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Taxi prijzen van / naar Brussels Airport Taxi

 • Amsterdam €440
 • Delft €330
 • Den Haag €310
 • Hook van Holland €340
 • Leiden €360
 • Naaldwijk €332
 • Rotterdam €330
 • Wassenaar €310
 • Zoetermeer €340

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

5. De Beste Keuze Voor Uw Brussels Airport Taxi

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

 • Geen bagagetoeslag
 • Geen wachttarief
 • Geen nachttoeslag
 • Geen vervelende verrassingen

 

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Brussels Airport taxi

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Taxi Prive Tour

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

express airport taxi

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

Zakelijk taxivervoer

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Rotterdam en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop